Nutrition Coaching

Nutrition Coaching

Wat is nutrition coaching?

Via Nutrition Coaching word je persoonlijk begeleid naar betere voedingsgewoontes door één van onze coaches om zo je doelstellingen te behalen.

Je maakt gebruik van onze Meal Plan App en wordt professioneel opgevolgd via persoonlijke gesprekken doorheen de maand. Deze gesprekken kunnen face to face maar ook virtueel worden gepland!

Waarom enkel voedingsbegeleiding?

Het kan handig zijn om enkel op je voedingsgewoontes te focussen.

Een aangepast trainingsprogramma is momenteel voor jou niet haalbaar en zou niet echt motiverend kunnen werken. Voornamelijk de focus houden op het verbeteren van je eetpatroon is voor deze mensen een betere manier om naar een gezonder lichaam te streven.

De nutrition coaching is ook een heel goede optie voor sporters die naast hun traditionele sporttrainingen (bijv. basket- of voetbal) beter begeleid willen worden in zichzelf optimaal te voeden, om zo hun prestaties naar een volgend niveau te tillen.

Meal Plan App

Onze Meal Plan App is het vlaggenschip in onze voedingsbegeleiding.

Het is een gulden middenweg tussen enerzijds de rigide, eentonige maaltijdschema’s die nog voor teveel mensen als vaste waarde wordt beschouwd in het aanpassen van hun eetgewoontes op lange termijn. En anderzijds, de flexibele manier van ‘calorie tracking’ die vaak erg tijdrovend is en vroeg of laat obsessieve gewoontes in de hand kunnen werken.

Daarom doen wij het rekenwerk voor jou, jij kiest en plant enkel welke maaltijden je wil eten uit onze receptenlijst van ondertussen meer dan 150 gerechten. De Meal Plan App geeft ook de mogelijkheid om zelf je maaltijden samen te stellen met wat er nog in je koelkast ligt, opnieuw wordt er voor jou gerekend en porties aanbevolen.

Dit geeft je zelf meer opties en helpt om lang vol te houden, zonder dat je je moet zorgen maken om calorieën tellen of erg restrictief om te gaan met bepaalde voedingsmiddelen.

Hieronder kan je de video bekijken over de Meal Plan App.

Hoe gaan jullie te werk?

Na het invullen van ons contactformulier plannen we een eerste gesprek. Je vult in de tussentijd onze intake vragenlijst in, zo kunnen we ons goed voorbereiden op jouw introductiegesprek.

Na afloop van dit gesprek wordt er aan de hand van jouw eigen doelstellingen een voedingsplan opgesteld,  en worden er feedback momenten ingepland. Er zijn 2 gesprekken van 30 minuten per maand voorzien.

Ben je er klaar voor? Vul dan hier het contactformulier in om een introductiegesprek te plannen!

NUTRITION COACHING

€ 79

per maand

Boek gesprek
  • Coachingsanalyse
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Feedback: 2 x 30 min gesprekken per maand
  • Informatie Gids over voeding & leefstijl
  • Toegang tot onze outdoor fitness ‘Context Gym
  • Samenwerking van 3 maanden daarna maandelijks opzegbaar