Context Gym

Kom buiten sporten!

Ligging en concept

Context Gym te Sint-Kruis (Brugge) is onze trainingslocatie, het is gelegen binnen het schooldomein van Freinetschool Context. Hier leggen we de focus op het buiten sporten: ons outdoor fitness concept! We bieden onder andere Personal Training en Small Group Training aan om mensen te begeleiden naar hun doelen.

De trainingen vinden plaats in open lucht of onder een groot afdak bij regenweer of erg hete temperaturen!

Onze tarieven voor trainingsbegeleiding kan je hieronder terug vinden.

Adres: Brieversweg 185 8310 Sint-Kruis (Brugge)

Aanbod

Trainingssessies met een Context Gym coach worden betaald aan de hand van maandelijkse abonnementen, afhankelijk van hoeveel keer per week je wenst te trainen!

We maken hieronder een onderscheid tussen Personal Training (1 op 1 met je coach) en Small Group Training (max. 6 sporters en coach).

Snel meer info over Small Group Training? Klik hier

Snel meer info over Personal Training? Klik hier

Contacteer ons
2 weken proberen met onze startactie!

Small Group Training

Sporten in een groepje van max. 6 personen. Prijzen per persoon. Sessies duren ongeveer 60 minuten.
Er zijn verschillende formats binnenin ons Small Group aanbod, je kunt elk format beter leren kennen hieronder!

Bovenop de trainingssessies krijg je persoonlijke begeleiding binnenin je abonnement. Maandelijks heb je een gesprek met je coach om je fitness doelen te evalueren. Aanpassingen in je trainingsprogramma, voedingspatroon en gewoontes worden hier besproken, doorheen de weken word je online opgevolgd om te horen hoe het gaat.

Wij helpen je met volhouden!

 • Persoonlijke coachingsanalyse + Introductiegesprek
 • Maandelijks persoonlijk coachingsgesprek naar voeding & leefstijl
 • Toegang tot Open Gym om extra zelfstandig te sporten.
 • Context Gym App – Recepten, calorieteller & workouts
 • Maandelijks opzegbaar
 • 1 keer per week:  €85 per maand (BTW incl.)
 • 2 keer per week: €129 per maand (BTW incl.)
 • 3 keer per week: €165 per maand (BTW incl.)
 • 4 keer per week: €195 per maand (BTW incl.)
 • (Gemiste sessies van een vorige week kan je altijd in halen.)

Hieronder krijg je meer informatie over de verschillende formats binnenin ons aanbod van Small Group Trainingen. Deze verschillende formats kunnen gecombineerd, gewisseld of onafhankelijk van elkaar gevolgd worden binnen je maandelijks lidmaatschap!

Small Group Training - Classic

Dit is ons traditioneel format van Small Group Training. We combineren krachttraining met conditietraining in een sessie van 60 minuten.

Door de kleine groep is er voldoende ruimte om rekening te houden met de persoonlijke doelstellingen, mogelijkheden en niveau van de sporter!

Small Group Training - Box Inspired

Onze Box Inspired format van Small Group Training leert je beter worden in het (Engels) boksen. Het is een combinatie van conditietraining, voetenwerk, bokstechnieken en verstevigende krachttraining! Wanneer je een bepaald basisniveau bereikt, krijg je de kans om samen met een bokspartner te sparren alsook deel te nemen aan de ‘advanced’ sessies. De theorie omzetten in de praktijk!

Small Group Training - Pre- & postnatal

Onze small group training biedt pre- en postnatale krachttrainng, met de focus op jouw persoonlijke noden. Vanuit jouw eigen kracht werken we samen aan je welzijn, zowel voor als na de bevalling. Neem je kleintje gerust mee naar deze sessies. We verwelkomen ouders met open armen, zodat je zonder zorgen kunt sporten en tegelijkertijd voor je kind kunt zorgen.

Small Group Training - Energy

Vanaf januari 2024 gaan we van start met een nieuw format in ons small group training aanbod! We leggen de focus op het verbeteren van onze energiesystemen (kort, middel en lange duur) om zo onze uithouding, conditie en hartgezondheid te verbeteren! De duurtrainingen worden verweven met algemene kracht- en mobiliteitsoefeningen om het zo een complete, effectieve training te maken! We behouden onze ‘small group filosofie’, waardoor de sessies voor alle niveaus, mogelijkheden en leeftijden toegankelijk zijn!

Beeld van een groepstraining waar er gefietst wordt om uithoudingsvermogen te verbeteren.

Personal Training

Privé sporten, 1 op 1, met je coach. Je trainingsprogramma is volledig individueel opgesteld en daardoor 100% persoonlijk. Je coach houdt je vooruitgang bij en brengt je zo dichter naar je doelstellingen.

Je krijgt persoonlijke begeleiding binnenin je abonnement. Maandelijks heb je een gesprek met je coach om je fitness doelen te evalueren. Aanpassingen in je trainingsprogramma, voedingspatroon en gewoontes worden hier besproken, doorheen de weken word je online opgevolgd om te horen hoe het gaat.

Wij helpen je met volhouden!

 • Persoonlijke coachingsanalyse + Introductiegesprek
 • Maandelijks persoonlijk coachingsgesprek naar voeding & leefstijl
 • Toegang tot Open Gym om extra zelfstandig te sporten.
 • Context Gym App – Recepten, calorieteller & workouts
 • Maandelijks opzegbaar
 • 1 keer per week: €249 per maand (BTW incl.)
 • 2 keer per week: €475 per maand (BTW incl.)
 • 3 keer per week: €659 per maand (BTW incl.)
 • 4 keer per week: €799 per maand (BTW incl.)
 • (Gemiste sessies van een vorige week kan je altijd in halen.)

GROEPSROOSTER

Hieronder vind je onze planning van onze Small Group Trainingen, elk lid kan vrij inschrijven in dit rooster, je bent dus niet verplicht om op vaste tijdstippen deel te nemen.

Personal Training (1 op 1) wordt samen ingepland met je coach.