Barbara

Klik op de knop om de online workout te starten.

Online workout starten

Om een zo goed mogelijke trainingservaring te beleven, is het goed om aandachtig te zijn voor bepaalde zaken. We hebben dit hieronder handig opgelijst!

 

Ruimte in je huis

Probeer een plaats in je huis klaar te maken voor de training. Een tweetal m² is voldoende, natuurlijk is extra beweegruimte een pluspunt!

 

Gebruiksmateriaal

Op dit moment is er geen verplicht gebruiksmateriaal nodig om de trainingen goed te kunnen uitvoeren.

Volgende zaken zijn wel handig

– Een matje voor een zachtere ondergrond

– Een stoel

 

Camera opstelling

Plaats je camera op een goeie plaats zodat je duidelijk in beeld bent. Meest ideaal is een camera hoek vanuit diagonaal perspectief en waar je hele lichaam in beeld is. De coach bekijkt je training op een groot beeldscherm, dus close ups van je gezicht hoeven niet.

De camera van je smartphone of tablet is hoogstwaarschijnlijk het beste om jezelf in beeld te brengen.

 

Meerdere apparaten gebruiken

Om andere leden en je coach goed te zien, kan je gerust een tweede apparaat met een groter beeldscherm gebruiken om naar te kijken (via screencast of andere software). Je kan met dit apparaat ook in loggen via de startknop bovenaan. Je schakelt voor dit tweede apparaat dan gewoon de camera en microfoon uit.

 

Geluidskwaliteit

Veel lawaai zorgt voor een minder duidelijke en kwalitatieve trainingservaring. Als je veel achtergrondgeluid hebt tijdens de training, schakel je eigen microfoon dan uit.

Voor de vlotste communicatie is een (draadloze) microfoonheadset de beste optie.