Partners

Samenwerking & partners

We hebben een heleboel mensen en bedrijven in ons netwerk waar we volledig achter staan, hun visie en kijk leunt volledig aan bij die van ons! Hieronder meer informatie over deze organisaties!

Masterfit Meals

Dagverse gezonde kant-en-klare maaltijden

In samenwerking met onze partner Masterfit Meals bieden wij een assortiment van dagverse gezonde producten aan.  Je kan deze maaltijden thuis laten leveren of zonder leveringskost afhalen op onze locatie Context Gym!

Het assortiment bestaat uit lokale veelal biologische producten die ambachtelijk zijn bereid door Masterchef Peter De Groote en ecologisch zijn verpakt. Alles is dagvers, lekker en gezond! 

Je kunt er terecht voor jouw kant-en-klare maaltijden zoals stamppotten, pasta’s, rijstschotels, vegetarische gerechten, pizza’s, soepen, desserts, snacks, broodbeleg, ontbijtproducten en nog veel meer! 

Maaltijden bestellen

Tim Willems Kinesitherapie

Onze rehab coach

Coach Tim is sinds het begin al verbonden aan Coaching Collective met zijn kinesitherapiepraktijk. Hij omarmt onze visie omtrent gezondheid en bewegen, hij verwoordt dit prachtig hieronder:

“Door mijn passie voor krachtsport, interesse in het menselijke lichaam en mensen willen helpen was het een natuurlijke keuze om kinesitherapeut te worden. Dagelijks worden wij uitgedaagd om een meerwaarde te betekenen voor onze patiënten. Onszelf kritisch beoordelen en bijscholen is hierdoor een must. Ons werkveld is onderhevig aan continue evolutie en wordt geplaagd door ouderwetse en alternatieve denkmanieren. Mijn missie is om mensen een positieve kijk op hun lichaam te geven, hun pijn beter te kunnen begrijpen en tools aan te bieden om zelf hun problemen op te lossen. Ik beschouw mezelf eerder als coach dan als therapeut. De bedoeling is om een samenwerking op te starten waarbij u bij het buitengaan het gevoel krijgt dat positieve verandering mogelijk is.”

Contact opnemen