Na het invullen van het contactformulier kan je een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Dit gesprek kan doorgaan in één van onze locaties, maar ook via een online videogespek. Je krijgt een uitgebreide intake vragenlijst om voorafgaand aan het gesprek voor te bereiden.

Tijdens het gesprek met één van onze coaches wordt er uitvoerig geluisterd naar wat voor jou belangrijk is om ondersteund te worden naar je doelstellingen. We luisteren naar je verhaal, wat je in het verleden al hebt geprobeerd en hoe de toekomst er voor jou mag uit zien. Aan de hand van de intake vragenlijst overlopen we nog enkele belangrijke zaken omtrent sporten, voeding en leefstijl om zo voldoende inzicht te hebben over jouw traject.

Aan de hand van dit alles wordt er een plan van aanpak opgesteld, dit is louter een vertrekpunt en wordt doorheen het coachingstraject aangepast indien dit nodig blijkt te zijn. Er wordt beslist welke manier van opvolging aangewezen is voor jou en een overeenkomst opgemaakt en ondertekend, daarna kan je officieel starten bij Coaching Collective!

Bij de start van jouw coachingstraject krijg je toegang tot ons online platform, via dit platform kunnen we alle informatie overzichtelijk bij houden en delen. Je krijgt je eerste advies omtrent voeding, training en leefstijl en, indien toepasselijk voor jouw traject, een volgende afspraak gepland.

Daarna wordt het allemaal heel erg specifiek voor jouw coachingstraject: hoe vaak we contact en feedback hebben, of er samen getraind wordt op één van onze locaties en hoe we jouw vooruitgang meten en evalueren.

Ben je er klaar voor? Vul dan hier het contactformulier in om een kennismakingsgesprek te plannen!

Graag nog meer weten over onze verschillende diensten? Meer info hieronder!