Robuust - voor sterk(ere) mannen

Een all-round fitness programma voor lichaam én geest

Robuust is ontworpen om mannen te helpen hun mannelijkheid te versterken op verschillende aspecten.

In de moderne wereld is het belangrijker dan ooit tevoren om een sterkere man te zijn, zowel fysiek als mentaal. Een robuuste man is niet alleen in staat om beter uitdagingen aan te gaan, succesvoller te zijn,  maar hij kan ook zijn inner circle beter ondersteunen en beschermen.

“Elke ouder wil een sterke zoon.
Elk kind wil een sterke vader.
Elke zus wil een sterke broer.
Elke partner wil een sterke echtgenoot.
Een man heeft geen andere keuze dan sterk te zijn.”
Wat houdt Robuust in?

Een ‘no nonsense’ trainingsplan dat je sterker en gespierder maaktHet plan omvat 4 trainingsdagen per week aangevuld met tips en video’s om je vooruitgang te helpen boeken.

✅ Je krijgt de mogelijkheid om de vierde trainingsdag in groep uit te voeren onder begeleiding van een professionele coach in Context Gym. Deze groepstrainingen vinden doorgaans op zaterdag plaats.

✅ Gedurende het Robuust programma (per 6 weken) krijgen leden vrije toegang tot Context Gym om te trainen, waardoor je drukke fitnesszalen kunt omzeilen. 

✅ Je krijgt aangepast voedingsadvies om je te ondersteunen doorheen de trainingsweken. Opnieuw hanteren we de ‘no nonsense’ aanpak, je hoeft geen porties broccoli te tellen en te verdelen in kleine doosjes. We geven jou de essentiële zaken mee, aangevuld met recepten, goeie kant- en klare gerechten en voorbeeld maaltijdplannen. We gaan er van uit dat je geen allergieën hebt en vlees wil eten.

✅ Fysiek weerbaarder worden is een begin, maar ook je geest robuust en sterker maken is een must. Ons mindset en wilskracht programma bouwt op dagelijkse taakjes in verschillende moeilijkheidsgraden om je te helpen discipline op te bouwen in je dagelijkse routine.

✅ Minstens 1 maal tijdens je Robuust programma organiseren we een ‘manliness workshop‘ waar we een thema of skill aan bod brengen die doorgaans als een kwaliteit gezien wordt van een sterke man. Deze skill is vaak vandaag bij de meeste mannen naar de achtergrond verdwenen, een expert helpt ons om dit terug naar de voorgrond te brengen!

✅ Door je in contact te brengen met andere mannen die ook aan zichzelf willen werken, creëer je een nieuw eigen netwerk en positieve invloedssfeer

✅ Alles wordt met jou online gedeeld via de Coaching Collective app, het helpt om alle informatie te bundelen en jou een overzicht te geven over wat je dagelijkse habits en taken zijn. Wij helpen jou met volhouden!

“A harmless man is not a good man.
A good man is a very dangerous man who has that under voluntary control.”

Bij Robuust geloven we dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door middel van een effectief fitnessprogramma en mentale training leer je hoe je een sterkere, veerkrachtigere en robuustere versie van jezelf kunt worden. Ons programma is speciaal ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken en jezelf uit te dagen om verder te gaan dan wat je voor mogelijk hield.

Met Robuust krijg je toegang tot deskundige trainers en coaches die je helpen bij elke stap van je reis naar een sterker lichaam en een betere geestelijke gezondheid. Ons programma bevat uitdagende workouts, voedingsadvies en mentale trainingsoefeningen die je zullen helpen om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Dus waar wacht je nog op? Word lid van Robuust en begin vandaag nog aan je reis naar een sterkere, veerkrachtigere en robuustere versie van jezelf!

Robuust - Startlaunch!

€29

Verlaagde prijs voor de eerste starters! Plaatsen zijn beperkt.

Meld je aan voor start op 3 juli
  • Start op 26 juni 2023
  • 6 weken programma.
  • Toegang tot Context Gym om binnen de openingsuren zelfstandig te trainen.
  • Wekelijks groepstraining te Context Gym op zaterdag.
  • Gebruik van onze Coaching Collective App die het hele programma handig op één plaats online bundelt.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Carine

Ik ben op korte tijd heel wat sterker en krachtiger geworden zonder dat je achteraf twee dagen stijf loopt of veel pijn hebt.

Carine - Meer lezen?
Bo

Ook al kom ik maar 1 keer per week sporten, toch merk ik vooruitgang!

Bo - Meer lezen?
Bert

Ik ben verrast hoe ver ik mijn lichaam kan pushen in de trainingen.

Bert - Meer lezen?