Onze klanten vertellen

Carine

Ik ben op korte tijd heel wat sterker en krachtiger geworden zonder dat je achteraf twee dagen stijf loopt of veel pijn hebt.

Carine - Meer lezen?
Bo

Ook al kom ik maar 1 keer per week sporten, toch merk ik vooruitgang!

Bo - Meer lezen?
Bert

Ik ben verrast hoe ver ik mijn lichaam kan pushen in de trainingen.

Bert - Meer lezen?
Tineke

Als je wel van sporten houdt,[...] maar je vindt een sportzaal niet tof, dan is dit zeker de plek waar je het eens moet proberen!

Tineke - Meer lezen?
Simon

Ik had nooit gedacht dat ik 'fitness' zo leuk zou vinden.

Simon - Meer lezen?
Hannes

Ik ben gespierder, slanker, sterker en heb mijn gezondheid onder controle.

Hannes - Meer lezen?
Alexandra

Coaching Collective hielp mij door een gewichtsverlies plateau te breken, waardoor ik uiteindelijk 80kg gewicht verloor.

Alexandra - Meer lezen?
Jan

Skiën ging nog nooit zo makkelijk. Geen spierpijn, vlotte afdalingen en het materiaal dragen was een makkie. Alleen de après ski was 's morgens vroeg nog altijd lastig.

Jan - Meer lezen?
Bo

"In het begin twijfelde ik om buiten te sporten, zeker nu het winter wordt. Maar na enkele weken besef ik hoe goed het buiten zijn en bewegen voor me is! Ik zou het niet meer anders willen!"

Bo
Jens

"Jouw persoonlijke doelen behalen zijn ook de doelstellingen van Coaching Collective. Je wordt constructief accountable gehouden en er wordt geluisterd en rekening gehouden met je feedback. Het hoeft niet altijd super te gaan, maar via kleine doelstellingen werk je aan lange termijnresultaten. Fysiek word ik weer sterker en emotioneel voel ik me beter in mijn vel. [...]"

Jens -
Amber

"Coaching Collective leerde mij bewuster omgaan met mijn voedingspatroon. Met enkele kleine aanpassingen ben ik zonder veel moeite afgevallen. Ik kan ook beter naar mijn lichaam luisteren wanneer ik eigenlijk al genoeg gegeten heb. [...] Tegen mijn verwachtingen in, liet Jonas mij toch het plezier inzien van krachttrainingen. Zelfs de armoefeningen vind ik verrassend leuk!"

Amber -
Rik

"Ik merk dag en nacht verschil qua resultaat lichamelijk en hoe ik over gezondheid denk. Ook al hangen resultaten grotendeels van jezelf af, ik bleef geloven dat ik het kon door de steun van Coaching Collective. Dit hielp mij om vol te houden en mijn doelen te bereiken."

Rik - Meer lezen?
Nina

"In the past I have had coaches where it was very clear that they were just in it for the money or to get it over with quickly. Nothing personalised and it seemed every client had the same program. Coaching Collective has a very personal approach and listens to what I am expressing and applies it to my program."

Nina -
Valérie

"Ik ben fysiek al heel veel veranderd. Ik verschiet elke dag als ik in de spiegel kijk en denk ik: wauw, wat zie ik er eindelijk goed uit! Vorig jaar zou ik dat nooit over mezelf hebben gezegd en was ik heel onzeker. Bedankt voor alles wat je al hebt gedaan voor mij, best coach!"

Valérie -
Donathy

Ik voel me nu ook de atleet die ik 3 jaar geleden wou zijn. Ik heb al 2 maal een bodybuilding wedstrijdprep doorlopen en in zo'n fases in mijn leven kom ik er telkens mentaal sterker uit. [...] Na het eerste gesprek wist ik dat Jonas voor mij de juiste man op de juiste plek was."

Donathy - Meer lezen?
Jasin

"Thank you for instilling some of your incredible determination and drive into me. Every time we chatted, I left with a feeling of "I can do this." Due to your training I was secretly armored with superhuman fitness and plenty of endorphins, which were highly necessary to deal with PhD stresses."

Jasin - Meer lezen?
Laurent

"Nu enige tijd lid bij Coaching Collective, met bange voeten aangeklopt omdat ik niet echt wist wat te verwachten. Dit bleek overduidelijk onnodig te zijn, Jonas laat je heel goed op je gemak voelen, weet precies over wat hij spreekt en probeert per persoon zo goed mogelijk een aangepast traject op te bouwen. [...]"

Laurent -
Sonny

"Ik heb Jonas een kleine twee jaar geleden aangesproken om me te begeleiden. Hij is vriendelijk en heel aanspreekbaar. Onder zijn professionele begeleiding heb ik mijn vooropgestelde doelen bereikt. Enorm bedankt, Jonas!"

Sonny -
Cindy

"Sinds enkele weken in begeleiding en ik kan nu al zeggen dat ik content ben een coach te hebben die je motiveert, begrijpt wanneer je het moeilijk hebt en je opnieuw op de goede weg weet te helpen door een eerlijk en haalbaar plan op te stellen. Een coach met ervaring waar ik geweldig naar op kijk. Thx so far coach!"

Cindy -
Robbe

"Ik ken geen enkele persoon die zo begaan is met zijn vak als Jonas. Ben intussen 9 maanden klant en ben erg tevreden met de vooruitgang. Hiervoor deed ik het op mijzelf, maar met een coach heb je toch net iets meer (blijvende) motivatie! Hij is persoonlijk begaan met zijn klanten gedurende het volledige traject![...]

Robbe -
Tom

"[...] Ik heb in het verleden alleen getraind maar omwille van rugproblemen en gebrek aan motivatie heb ik ervoor gekozen om deze keer voor Personal Coaching te gaan. Dit is ideaal bij Jonas, je kan in samenspraak alles beslissen, overlopen, hij maakt echt schema's aangepast aan jouw wensen, behoeften en lichaam.[...]"

Tom -
Lisa

"Zeer professionele en respectvolle coach! Geen voorgekauwde schema's of voeding die je niet lekker vindt. Eindelijk iemand die aanpast aan mijn persoonlijke voorkeuren."

Lisa -
Sander

"Fantastische coach die mij op weg heeft geholpen naar een gezondere levensstijl. In mijn geval heel hard aan te raden voor beginnende mensen die de stap willen zetten naar sport en gezonde levensstijl."

Sander -
Driss

"Ik ben begonnen bij Coaching Collective omdat ik een doel had. Ik wou ergens geraken maar ik wist niet hoe. Een coach aanspreken leek mij het slimste en ik heb nog geen moment spijt gehad over mijn beslissing. Vanaf het eerste oriëntatie gesprek zaten we al volledig op dezelfde golflengte. Jonas begreep mij en ik begreep wat er van mij verwacht ging worden.Van mezelf moeten sleuren naar de GYM sta ik nu te popelen. Een verkooppraatje zou je denken maar het is effectief zo. De combinatie die Jonas kan geven van humor en professionaliteit is ongelooflijk aanstekelijk.[...]"

Driss -