Lennert De Keunynck

Lennert De Keunynck

Over mezelf

Introductie

In 2018 ben ik begonnen met krachttraining en volledig opgebouwd van nul. ik was geen sportieve jongen vroeger, niet gemotiveerd en ook geen zelfvertrouwen daarvoor.

Al snel vond ik mijn passie in Strongman. Alles wat zwaar, ongemakkelijk en cool is wil ik opheffen! Sindsdien ben ik serieus gaan trainen om mezelf klaar te maken om  Strongman wedstrijden te kunnen meedoen.

In 2019 deed ik mijn eerste Strongman amateurswedstrijd in Duitsland, waar ik besefte dat ik nog heel veel werk had.
Daarom sport ik 6 op 7 om sterker, sneller en beter te worden.

Ik wil dat meer mensen deze sport ontdekken en zich niet laten tegenhouden door wat andere denken of door de stereotypes ! ik wil dat iedereen de beste versie van zichzelf is en durft te zijn en daar help ik graag bij.

Ik studeerde ‘Personal Coach Expert’ in avondonderwijs en leerde wat de beste technieken en bewegingen zijn voor het het lichaam maar ook alles over de juiste en goede voeding om dit te ondersteunen. Alles wat een gezond en fit lichaam nodig heeft.
Zoals een goede quote zegt ‘ nooit te oud om te leren’ blijf ik verder leren, ik volg nog altijd les en zal dit blijven doen om zo de prestaties en mijn werk te blijven verbeteren.

Ik ben sinds juni actief als Personal Trainer in Basic Fit Brugge Station en bied ik ook een Strongman programma aan onder de naam LION STRENGTH in Context Gym. Hier bekijken we meer in detail de verschillende disciplines en onderdelen van Strongman en deel ik mijn passie en expertise.

Mijn motto: “Sporten moet leuk zijn, het mag geen saaie boel worden”.
  • Sinds 2018 actief in de sportindustrie
  • Actief lid van de gewichthef en powerlifting club HELIX
  • Gepassioneerde Strongman
  • Loves donuts
  • Woont in Gent maar altijd in West-Vlaanderen naar school geweest (overloper)
  • Veel te happy en gemotiveerd om 7 uur ’s ochtends
Maak een afspraak

YOUR GOAL

OUR GUIDANCE