Fit Circuit

Fit circuit in Context Gym!

Vanaf november 2023 worden er geen Fit Circuit sessies ingepland in ons rooster. Plan een vrijblijvend gesprek met ons om andere alternatieven te bespreken voor jou!

“FIT CIRCUIT” is een all round sportsessie in groep van 45 min die je aan het bewegen zet in een groene, rustige omgeving.

Fit Circuit is geen doorsnee bootcamp, in onze professionele buiten fitness sport je onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

We behouden onze vertrouwde insteek dat fitness voor iedereen toegankelijk hoort te zijn, en hebben gesleuteld aan dit groepstraining concept waardoor zowel beginner als gevorderde sporter een effectieve training heeft.

Context Gym is de ideale locatie om groepen van verschillende niveaus en leeftijden samen te laten sporten!

Maak kennis met FIT CIRCUIT en kom eens langs voor een gratis proefles. Meer info hieronder!

Context Gym te Sint-Kruis is onze buiten fitness, het is gelegen op het schooldomein van Freinet Context. Hier leggen we de focus op het buiten sporten: ons outdoor fitness concept!

 

Wat hebben we te bieden?

Toffe en effectieve trainingen onder begeleiding van één van onze coaches. Word fitter, energieker en sterker!

✅ Onze fitness is volledig outdoor, we zijn professioneel uitgerust om droog en comfortabel te trainen bij elk soort Belgisch weer.

✅ Het buiten sporten en bewegen is een schitterende manier om je stress te verlagen en rust te vinden voor of na een drukke dag.

✅ We zijn een toegankelijke plek, waar iedereen welkom en vrij is om zelf te bepalen hoe men fitness ervaart en beleeft.

Context Gym is speciaal bedacht voor mensen die geen boodschap hebben aan een traditionele gym, maar wel professioneel begeleid willen worden in hun dagelijkse gezondheid.

Fit Circuit

€59

8 beurtenpakket

Maak een afspraak!
  • Beurtenpakket van 8 sessies.
  • 45 minuten all-round workouts voor het hele lichaam.
  • Aanpasbaar aan jouw niveau.
  • Toegankelijk en dynamisch in groep sporten (max. 16 personen).
  • Sessies blijven 3 maand geldig na aankoop.

Meer info over Context Gym?

Je kan nog veel meer te weten komen over onze buiten fitness, manier van werken en de praktische zaken! We bieden naast Fit Circuit ook Personal Training, Small Group Training en fitness coaching aan!

Je kan meer info vinden op onze algemene Context Gym pagina via de knop hieronder!

Wat zeggen onze klanten over ons?