Leden aan het woord! Carine

Onze leden aan het woord: Carine

“Ik ben op korte tijd heel wat sterker en krachtiger geworden zonder dat je achteraf twee dagen stijf loopt of veel pijn hebt.” – Carine

Vandaag delen we Carine haar ervaringen bij Context Gym!

Carine sport wekelijks mee in onze Small Group Training formule, ze startte met fitness begeleiding om zich terug sterker en fitter te voelen.  Meer informatie over deze manier van Personal Training vind je hier.

“Wat vind je interessant aan Context Gym?”

Carine: “Dat het een persoonlijke aanpak is, in kleine groep. Je wordt echt heel goed begeleid. Persoonlijk begeleid. Je hoeft geen super sporter te zijn om hier te kunnen deelnemen. En Jonas is ook een super begeleider.”

“Wat heeft je het meest verrast aan Context Gym?”

Carine: “Dat het heel toegankelijk is, zeer toegankelijk. En ook dat ik op heel korte tijd, heel wat sterker en krachtiger ben geworden zonder, je moet wel inspanningen doen, dat je achteraf twee dagen stijf loopt of veel pijn hebt. Je voelt het wel maar eigenlijk hindert het niet. Het is een super manier om kracht bij te winnen. Ik heb dat ook zelf heel goed ervaren!”

“Wat zou je zeggen aan mensen die overwegen om te beginnen sporten bij Context Gym?”

Carine: “Als je overweegt om bij Context Gym te komen sporten, niet aarzelen, doen! Het is echt toegankelijk en goed. Het is buiten, je krijgt er heel veel energie van en het gaat super goed omdat je individueel begeleid wordt!”