Leden aan het woord! Simon

Onze leden aan het woord: Simon

“Ik had nooit gedacht dat ik ‘fitness’ zo leuk zou vinden.” – Simon

Vandaag delen we Simons ervaringen bij Context Gym!

Simon sport sinds december 2021 in Context Gym en komt 2 tot 3 keer trainen per week onder begeleiding via Small Group Training. Meer informatie over deze manier van Personal Training vind je hier.

“Wat vind je interessant aan Context Gym?”

Simon: “Het interessants vind ik dat het buiten is, en dat het super laagdrempelig is. En dat je een heel leuke mix hebt van mensen. Zowel jong als oud, gevorderd als beginner, die allemaal samen in een hele coole sfeer, buiten samen kunnen sporten.”

“Wat heeft je het meest verrast aan Context Gym?”

Simon: “Ik had nooit gedacht dat ik fitness zo leuk ging vinden. Het meeste wat mij verrast is dat ik dit al anderhalf jaar vol hou zonder dat ik één moment ’s morgens het gevoel heb van: “****, ik moet gaan sporten.” Ik voel me sterker, ik voel me beter. Dat had ik nooit zo verwacht.”

“Wat zou je zeggen aan mensen die overwegen om te beginnen sporten bij Context Gym?”

Simon: “Iemand die het overweegt, zou ik gewoon zeggen: “probeer het eens.” Want the proof of the pudding is in the eating. Ik heb al een aantal mensen aangeraden om te komen sporten, en ik denk dat bijna iedereen die hier één keer een sessie doet, het voelt wat het is om hier te sporten en blijft komen. Gewoon af komen!”