Leden aan het woord! Tineke

Onze leden aan het woord: Tineke

“Als je wel van sporten houdt,[…] maar je vindt een sportzaal niet tof, dan is dit zeker de plek waar je het eens moet proberen!” – Tineke

Vandaag delen we Tinekes ervaringen bij Context Gym!

Tineke sport sinds juni 2021 in Context Gym en komt 2 keer trainen per week onder begeleiding via Small Group Training. Meer informatie over deze manier van Personal Training vind je hier.

“Wat vind je interessant aan Context Gym?”

Tineke: “Dat je in kleine groepjes werkt aan spierversteviging, dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. En dat het best gezellig is!”

“Wat heeft je het meest verrast aan Context Gym?”

Tineke: “Dat ik sterker ben geworden en dat ik ook iedere keer mijn eigen grenzen verzet. Waar ik denk dat het echt niet gaat, omdat het veel te zwaar is. Word ik toch aangemoedigd door de anderen of door Jonas, Anne of Lennert om toch dat stapje extra te zetten en dan lukt het gewoon! Daar ben ik echt trots op, dat heeft me verrast.”

“Wat zou je zeggen aan mensen die overwegen om te beginnen sporten bij Context Gym?”

Tineke: “Het is hier altijd buiten! Weer of geen weer, als het regent is er een afdak. Het is een hele andere sportbeleving. Als je wel van sporten houdt, of aan spierversteviging wil doen of iets meer bewegen. Maar je vindt een sportzaal niet tof, dan is dit zeker de plek waar je het eens moet proberen!”